Titokzokni karácsonyi hímzéssel 3pár

Titokzokni karácsonyi hímzéssel 3pár
A női karácsonyi alacsony zokni egy egyedi ajándék, amely minden nő ruhatárába viszi a karácsony varázsát és örömét. Ez a 3-as zoknicsomag Mikulás, rénszarvas és karácsonyfa hímzéssel nem csak divatos, de karácsonyi ajándéknak is tökéletes.

Egyedi hímzés karácsonyi motívumban: Zokniinkat Mikulás-, rénszarvas- és karácsonyfa-motívumú hímzések díszítik, amelyek ünnepi jelleget kölcsönöznek nekik. Ez a tökéletes módja annak, hogy az ünnepi hangulatot bevezesse ruhatárába.

Kényelem és minőség: A zokni kiváló minőségű anyagokból készült, így puhák, finomak és kellemesek a bőrnek. Kiváló választás hidegebb és melegebb napokra.

Alacsony profil: Az alacsony vágású zokni profilja alacsony, ami azt jelenti, hogy lábbeliben viselve gyakorlatilag láthatatlanok.

3 páros készlet: A készlet 3 pár zoknit tartalmaz, mindegyik más-más karácsonyi hímzéssel. Tökéletes megoldás ajándéknak vagy arra, hogy minden nap új karácsonyi témát töltsön el.

Ajándéknak is tökéletes: ezek a zoknik tökéletes ajándékötletek egy szeretett ember számára. Karácsonyi varázslatot és mosolyt varázsolnak a címzett arcára.
Összetétel: 70% pamut, 20% poliészter, 5% poliamid, 5% elasztán

1 990 Ft
Egységár: 663 Ft/1
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
969860
Vélemények
Webáruház készítés