JJW Nordic Walking dezodor zokni

JJW Nordic Walking dezodor zokni
Zokni a nordic walkinghoz és a túrázáshoz a tavaszi és nyári szezonban. A háromrétegű, profilozott belső frottír szövet elnyeli az ütéseket és megvédi a láb érzékeny részeit a kopásoktól és sérülésektől.
A COOLMAX® fonalrostok egyedülálló, innovatív kialakítása maximális kényelmet nyújt a megfelelő hőmérséklet fenntartása és a nedvesség kifelé történő szállítása révén.
Ez tartja a lábat a puha, mindig száraz kötött anyagban. Ha a zokni nedves lesz, száradási ideje sokkal rövidebb, mint a pamut zoknié, ami rendkívül fontos, ha extrém körülmények között használják.
A zokni a bal (L) és a jobb (R) láb anatómiai alakjához igazodik egy megfelelően kontúrozott frottír részen keresztül.
A LYCRA® az egész termékben kiváló tapadást biztosít a lábhoz.
A középtalpon lévő rugalmas szalag megakadályozza a zokni elmozdulását mozgás közben. Megfelelő alakú kötött sarok ("Y" alak), tökéletesen illeszkedik a lábhoz és stabilizálja a zoknit.
Keresztirányú csíkok megkönnyítik a zokni felhelyezését a láb kanyarulatára. A láb fölött a zokni nem tehermentes része vékonyabb, ami a COOLMAX® fonallal együtt nagyban meggyorsítja a nedvesség eltávolítását.
A lábujjak fölött a lapos, puha "Rosso" varrás kiegészíti a kényelmet. A SANITIZED® felület hatékony antibakteriális, gombaellenes és szagellenes tulajdonságokat biztosít.
Összetétel: DACRON® COOLMAX® 75%, poliamid 22%, Lycra® 3%,
1 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
445619
Vélemények
Webáruház készítés